Phitsanulok

2020. febr. 25.2020. febr. 26.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Phitsanulok területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lithai Guesthouse, The 8 Factory Hostel és Phoonsab Hostel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Phitsanulok területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Phitsanulok területén

8 461 Ft-tól
16 519 Ft-tól
39 081 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 5 641 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Phitsanulok városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 22 965 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 6 446 Ft körül alakult. Ez 25%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 058 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Phitsanulok városához a legközelebb eső repülőtér Phitsanulok (PHS) (4,17 km). További közeli repülőterek: Sukhothai (64,45 km)

Utazás tervezése ide: Thaiföld