Al Hufūf

2019. okt. 23.2019. okt. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Hufūf területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Malfa Hotel Apartments, Wahat Aleen Furnished Units 1 és Wahat Aleen Furnished Units 2. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Hufūf területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Hufūf területén

21 552 Ft-tól
33 868 Ft-tól
38 293 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 15 779 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Hufūf városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 40 795 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 15 779 Ft körül alakult. Ez 45%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 028 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Hufūf városához a legközelebb eső repülőtér Alahsa (HOF) (14,70 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia