Hemavan

2019. dec. 19.2019. dec. 20.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hemavan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Bjørkheim Sokkel, Bjørkheim és Tärnaby Rooms & Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hemavan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Hemavan területén

29 118 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 26 757 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hemavan városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 562 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 34 627 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 31 644 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Hemavan városában az átlagos december havi hőmérséklet -6,6 °C/20,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 15,4 °C/59,7 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -12,2 °C/10,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Hemavan városához a legközelebb eső repülőtér Hemavan-Tärnaby (HMV) (1,15 km). További közeli repülőterek: Mo i Rana Røssvoll (72,18 km)

Utazás tervezése ide: Svédország