Altenrhein

2020. febr. 4.2020. febr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Altenrhein területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Newstar Swiss Quality Hotel, Einstein St. Gallen és Sorell Hotel City Weissenstein. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Altenrhein területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Altenrhein területén

52 493 Ft-tól
62 912 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 32 858 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Altenrhein városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 49 688 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 41 273 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Altenrhein városához a legközelebb eső repülőtér St Gallen Altenrhein (ACH) (1,23 km). További közeli repülőterek: Friedrichshafen (19,91 km)

Utazás tervezése ide: Svájc