Gran Canaria

2020. jan. 28.2020. jan. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Gran Canaria területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel, AC Hotel Gran Canaria és Exe Las Palmas. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Gran Canaria területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Gran Canaria területén

27 858 Ft-tól
45 514 Ft-tól
75 334 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Gran Canaria városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
8,6
Családos utazók
8,2
Wellness
6,8
Kalandvágyó utazók
6,6
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (67)
Zoltan V
Zoltan V
2019. 01. 03.

Tökéletes hely pihenésre,szórakozásra .

Happy Osbornes
Happy Osbornes
2019. 05. 16.

Ragyogó sziget, ahol megterhelhető, ha örömmel fedezi fel a turistákat. Gyönyörű világszínvonalú strandok, szörfözésre és szörfözésre, vitorlázásra („az Arc” elhagyja innen) és a Las Palmas fővárosában, valamint a gazdag, csodálatos belső térben, gyönyörű folyosóval és falvakkal és fesztiválokkal együtt megtekinthető. minden évben februárban egy nagy karnevál ... menj és fedezd fel!

. Troy
. TroyMiravet
2018. 05. 21.

Kicsit nem kell megváltani ezt a Kanári-szigetet, amely a legrosszabb turistákat vonzza, akik ismerős ételeket akarnak enni, és olyan konkrét szörnyűségekben maradnak, amelyek tönkretették ezt az egyszeri gyönyörű helyet. Menj fel a hegyekre, és minden megváltásra kerül, bár figyelmeztetésre kerül, elég hideg lesz.

Pedro Vega
Pedro Vega
2019. 03. 21.

Születettem és felemelek itt, és őszintén szeretem visszatérni

GYIK

Gran Canaria városához a legközelebb eső repülőtér Gran Canaria Las Palmas (LPA) (20,00 km).

Utazás tervezése ide: Spanyolország