Gizo

2020. febr. 4.2020. febr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Gizo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sanbis Resort, Rekona Lodge és Oravae Island Cottages. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Gizo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Gizo területén

25 445 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 28 851 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Gizo városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 59 305 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 53 695 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Gizo városában az átlagos január havi hőmérséklet 23,3 °C/73,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb május hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 24,0 °C/75,2 °F körüli. A leghidegebb hónap november szokott lenni a maga 20,9 °C/69,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Gizo városához a legközelebb eső repülőtér Gizo (GZO) (1,53 km). További közeli repülőterek: Ringi Cove (23,60 km) Munda (53,22 km)

Utazás tervezése ide: Salamon-szigetek

Gizo területe és vonzáskörzete