Bukarest

2020. aug. 11.2020. aug. 12.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bukarest területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: YMY Boutique Residence, Christina Hotel és Grand Hotel Continental. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bukarest területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bukarest területén

13 791 Ft-tól
19 920 Ft-tól
29 497 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Bukarest városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,8
Éjszakai élet rajongói
8,4
Gasztroturisták
7,4
Kalandvágyó utazók
7,3
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (183)
L B
L B
2019. 08. 20.

Nem biztonságos . A 112-es telefonhívás Romániában szükséges, hogy a sürgősségi szolgálatok hosszú ideig részt vegyenek !!! Ha nem ismeri a tartózkodási helyét, lehetetlen számukra megtalálni.

Felix Andrei
Felix Andrei
2019. 05. 14.

Teljesen kipróbálni. Tanács (a történelmi és kulturális jelentőségű látnivalók mellett) egy félnapos látogatás a Therme Bucuresti létesítményben (gyenge ár, pihenés / szórakozás garantált).

Tony S
Tony S
2019. 02. 08.

Szó szerint az egyik legrosszabb hely az egész életemben. Fuss le, piszkos, szegénység sújtotta, szó szerint darabokra esik. tragikus idő és pénz pazarlás. szörnyű ételek és az emberek szörnyű hozzáállása, szörnyű szállások. Nem tudok elég rosszul beszélni erről a városról. nulla csillag, ha lehetséges.

Marcelo Borrego
Marcelo BorregoBuenos Aires
2017. 09. 24.

Bukarest, Románia fővárosa megmutatja, hogy az országban senki sem keveri össze a távoli múltat a múlt század Ceaucescu diktátor által végrehajtott politikájával. Az Unirii körút az Alba Iulia tértől indul és a Parlament palotájában ér véget, amely kb. 3500 méter hosszú. Márványszökőkutakkal, fás területekkel, virágágyásokkal és kommunista ihletésű épületekkel rendelkezik, és a Parlamentben végződik, a világ legnagyobb és az egyik legszebb és extravagánsabb. Bukaresti óvárosában, amelyen szórakoztató a séta, Curtea Veche néven, a legfontosabb történelmi épületek nagy részét őrzik, mint például a Nemzeti Könyvtár, a Palota Múzeum, a Hanul Manuc fogadó (korábbi vendéglő és kocsma kereskedelmi lakókocsik számára) és több templom Ez egyben a város legforgalmasabb éttermei, bárjai és szállodái.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 14 174 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bukarest városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 22 602 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 16 089 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 207 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bukarest városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 22,5 °C/72,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,1 °C/86,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -5,1 °C/22,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bukarest városához a legközelebb eső repülőtér Bukarest Henri Coandă Intl (OTP) (14,34 km).

Utazás tervezése ide: Románia

Bukarest területe és vonzáskörzete