Bukarest

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bukarest területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sheraton Bucharest Hotel, Elizeu Hotel és Phoenicia Express Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bukarest területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bukarest területén

14 744 Ft-tól
23 112 Ft-tól
32 078 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Bukarest városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,8
Éjszakai élet rajongói
8,4
Gasztroturisták
7,4
Kalandvágyó utazók
7,3
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (158)
L B
L B
2019. 08. 20.

Nem biztonságos . A 112-es telefonhívás Romániában szükséges, hogy a sürgősségi szolgálatok hosszú ideig részt vegyenek !!! Ha nem ismeri a tartózkodási helyét, lehetetlen számukra megtalálni.

Felix Andrei
Felix Andrei
2019. 05. 14.

Teljesen kipróbálni. Tanács (a történelmi és kulturális jelentőségű látnivalók mellett) egy félnapos látogatás a Therme Bucuresti létesítményben (gyenge ár, pihenés / szórakozás garantált).

Tony S
Tony S
2019. 02. 08.

Szó szerint az egyik legrosszabb hely az egész életemben. Fuss le, piszkos, szegénység sújtotta, szó szerint darabokra esik. tragikus idő és pénz pazarlás. szörnyű ételek és az emberek szörnyű hozzáállása, szörnyű szállások. Nem tudok elég rosszul beszélni erről a városról. nulla csillag, ha lehetséges.

Marcelo Borrego
Marcelo BorregoBuenos Aires
2017. 09. 24.

Bukarest, Románia fővárosa megmutatja, hogy az országban senki sem keveri össze a távoli múltat a múlt század Ceaucescu diktátor által végrehajtott politikájával. Az Unirii körút az Alba Iulia tértől indul és a Parlament palotájában ér véget, amely kb. 3500 méter hosszú. Márványszökőkutakkal, fás területekkel, virágágyásokkal és kommunista ihletésű épületekkel rendelkezik, és a Parlamentben végződik, a világ legnagyobb és az egyik legszebb és extravagánsabb. Bukaresti óvárosában, amelyen szórakoztató a séta, Curtea Veche néven, a legfontosabb történelmi épületek nagy részét őrzik, mint például a Nemzeti Könyvtár, a Palota Múzeum, a Hanul Manuc fogadó (korábbi vendéglő és kocsma kereskedelmi lakókocsik számára) és több templom Ez egyben a város legforgalmasabb éttermei, bárjai és szállodái.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 15 939 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bukarest városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 23 112 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 16 736 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bukarest városában az átlagos január havi hőmérséklet -1,0 °C/30,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,1 °C/86,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -5,1 °C/22,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bukarest városához a legközelebb eső repülőtér Bukarest Henri Coandă Intl (OTP) (14,34 km).

Utazás tervezése ide: Románia