Tufi

2019. okt. 21.2019. okt. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tufi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Tufi Dive Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tufi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tufi területén

49 042 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 97 324 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tufi városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 104 927 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 98 844 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 100 302 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tufi városában az átlagos október havi hőmérséklet 26,9 °C/80,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb december hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,2 °C/88,2 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 22,9 °C/73,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tufi városához a legközelebb eső repülőtér Tufi (TFI) (0,89 km).

Utazás tervezése ide: Pápua Új-Guinea

Tufi területe és vonzáskörzete