Mount Hagen

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Mount Hagen területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Highlander Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Mount Hagen területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Mount Hagen területén

56 378 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 42 185 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Mount Hagen városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 53 224 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 48 099 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Mount Hagen városában az átlagos január havi hőmérséklet 24,3 °C/75,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb november hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,8 °C/80,2 °F körüli. A leghidegebb hónap december szokott lenni a maga 24,0 °C/75,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Mount Hagen városához a legközelebb eső repülőtér Mount Hagen (HGU) (9,28 km). További közeli repülőterek: Wapenamanda (43,59 km) Mendi (71,01 km) Komo-Manda (71,43 km)

Utazás tervezése ide: Pápua Új-Guinea

Mount Hagen területe és vonzáskörzete