Lae

2020. febr. 28.2020. febr. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lae területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Klinki INN, Huon Gulf Hotel és Lae City Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lae területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lae területén

40 318 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 35 480 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lae városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 349 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 38 302 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 40 318 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lae városában az átlagos február havi hőmérséklet 25,7 °C/78,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,6 °C/81,7 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 21,7 °C/71,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lae városához a legközelebb eső repülőtér Lae (LAE) (33,89 km). További közeli repülőterek: Bulolo (64,19 km)

Utazás tervezése ide: Pápua Új-Guinea

Lae területe és vonzáskörzete