Alotau

2019. nov. 21.2019. nov. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Alotau területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Alotau Waterfront Lodge, Masurina Lodge és Tawali Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Alotau területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Alotau területén

22 620 Ft-tól
17 160 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 35 880 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Alotau városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 680 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év november hónapjában átlagosan 42 120 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 40 268 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Alotau városához a legközelebb eső repülőtér Alotau (GUR) (9,13 km). További közeli repülőterek: Samarai-sziget (40,29 km)

Utazás tervezése ide: Pápua Új-Guinea

Alotau területe és vonzáskörzete