Sztravopol

2019. jún. 25.2019. jún. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sztravopol területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotsy -Totsy Hotel, Guest House Partia és Viphotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sztravopol területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sztravopol területén

18 083 Ft-tól
18 083 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 6 871 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sztravopol városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 765 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 8 318 Ft körül alakult. Ez 6%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 776 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sztravopol városában az átlagos június havi hőmérséklet 18,9 °C/65,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,7 °C/81,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -7,0 °C/19,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Sztravopol városához a legközelebb eső repülőtér Sztravopol (STW) (13,22 km).

Utazás tervezése ide: Oroszország