Orenburg

2019. dec. 14.2019. dec. 15.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Orenburg területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hilton Garden Inn Orenburg. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Orenburg területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Orenburg területén

10 390 Ft-tól
16 859 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 7 449 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Orenburg városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 410 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 9 018 Ft körül alakult. Ez 10%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 038 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Orenburg városában az átlagos december havi hőmérséklet -10,4 °C/13,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,1 °C/82,6 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -16,2 °C/2,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Orenburg városához a legközelebb eső repülőtér Orenburg (REN) (24,58 km).

Utazás tervezése ide: Oroszország

Orenburg területe és vonzáskörzete