Abakán

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Abakán területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Chalpan. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Abakán területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Abakán területén

14 576 Ft-tól
20 566 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 9 584 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Abakán városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 575 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 10 782 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Abakán városában az átlagos január havi hőmérséklet -16,3 °C/2,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,8 °C/80,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -22,0 °C/-7,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Abakán városához a legközelebb eső repülőtér Abakán (ABA) (4,03 km).

Utazás tervezése ide: Oroszország

Abakán területe és vonzáskörzete