Lamezia Terme

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lamezia Terme területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Palace Hotel Una Nuova Strada, Grand Hotel Lamezia és Hotel Paradiso. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lamezia Terme területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lamezia Terme területén

19 768 Ft-tól
27 355 Ft-tól
23 362 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Lamezia Terme városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
8,7
Kalandvágyó utazók
7,5
Gasztroturisták
7,5
Zöld utazók
7,4
Családos utazók
Tagi vélemények (6)
GianCi
GianCiMagliano Sabina
2017. 08. 20.

Calabria-tól soha nem megy vissza ugyanazzal, mint korábban, mint a kis kis kalandoknál, egy utazás a varázslatos földre, akkor változtathat valamit benne, mintha két-három napot töltene Lamezia-ban, és jöjjön vissza, ha nem. soha nem könnyű. Egyrészt olyan, mintha egy újonnan kezdeményezett szerelmi kapcsolat hangjait és húrjait szétvágnánk, kegyetlen, még varázslatos is. Lamezia az egyik olyan tengeri város, amely a szívedben marad, kellemes, napos, zenével és gyönyörű emberekkel részeg. A hely, ahol családok, szerelmesek, hátizsákos turisták találják meg az Ithacát. Gyönyörű a tengerpart, a tenger, a nagyon hosszú, majdnem végtelen strandok.

De Moraes  Maria
De Moraes Maria
2019. 09. 17.

La mer,les restaurants, ce côté familiale très agréable et accueillant

Andrea Dito
Andrea Dito
2019. 08. 31.

Eugenio Macrina
Eugenio Macrina
2019. 06. 08.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 14 776 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lamezia Terme városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 31 948 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 19 568 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lamezia Terme városában az átlagos január havi hőmérséklet 9,9 °C/49,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,5 °C/85,1 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 4,9 °C/40,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lamezia Terme városához a legközelebb eső repülőtér Lamezia Terme (SUF) (9,90 km). További közeli repülőterek: Crotone (66,32 km)

Utazás tervezése ide: Olaszország