Tromsø

2020. márc. 5.2020. márc. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tromsø területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Tromsø Lodge & Camping, Enter Viking Hotel és Clarion Hotel The Edge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tromsø területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tromsø területén

51 343 Ft-tól
78 631 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Tromsø városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,1
Kalandvágyó utazók
6,5
Zöld utazók
6,5
Családos utazók
6,0
Spiritualitást keresők
Tagi vélemények (30)
vvbellur
vvbellurBangalor
2017. 07. 18.

Tromso volt az egyéni utazásom utolsó úticélja, és abszolút élveztem ezt a várost. Bárcsak több időm lenne ezen a helyen. Élveztem a kerékpározást és a város felfedezését nyáron. Mt. Storsteinen látogatása kötelező.

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016. 05. 20.

Kellemes város Norvégia északi északi partján, ide érkezésének legjobb módja a Hurtigruten part menti út. Van néhány látnivaló, például az Északi-sark-székesegyház, valamint néhány üzlet és étterem, de semmi, ami egy-két naposnál többet tarthat meg téged.

Wandering Sober
Wandering SoberAtyrau
2015. 10. 03.

Ebben a városban több fodrászat működik, amelyet esetleg ilyen kicsi lakosság támogathat. Az alagutaknak körforgalma van! Itt amerikai focist játszanak !? A sífutás a nemzeti időtöltés. Ott voltam, amikor a város fő utcáján fülkék voltak a város összes klubjának és társaságának. Úgy éreztem, az első napom az egyetemen. Az egyetem nagyon fiatalon tartja itt a lakosságot. Ha a repülőtérre megy, a tömegközlekedési busz 35 NOK-ot fizet, a flybussen 90 egyirányú és 120 oda-vissza út. Ha három vagy több csoportba tartozik, a kabin olcsóbb, mint a flybussennél.

Katie Pierce
Katie PierceBoston
2017. 01. 06.

A gyönyörű táj és a furcsa falu tesz Tromsót bájos látogatási helynek Észak-Norvégiában. Ez egy népszerű helyszín, ahol fel lehet indulni fjordos körutazásokra. Akár síelés, vitorlázás, túrázás vagy valami más; rengeteg aktív ember számára.

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 44 470 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tromsø városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 74 386 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 48 109 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 51 006 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tromsø városában az átlagos február havi hőmérséklet -12,0 °C/10,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 16,0 °C/60,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -16,9 °C/1,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tromsø városához a legközelebb eső repülőtér Tromsø (TOS) (3,81 km). További közeli repülőterek: Bardufoss (67,93 km)

Utazás tervezése ide: Norvégia