Røros

2020. ápr. 11.2020. ápr. 12.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Røros területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Bergstadens Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Røros területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Røros területén

46 552 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 38 240 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Røros városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 51 540 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 45 306 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 43 990 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Røros városában az átlagos április havi hőmérséklet 0,1 °C/32,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 16,3 °C/61,3 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -8,1 °C/17,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Røros városához a legközelebb eső repülőtér Røros (RRS) (1,92 km).

Utazás tervezése ide: Norvégia

Røros területe és vonzáskörzete