Haugesund

2020. ápr. 8.2020. ápr. 9.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Haugesund területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Radisson Blu Hotel, Haugesund, Banken Hotel és Scandic Haugesund. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Haugesund területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Haugesund területén

29 738 Ft-tól
32 793 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 33 404 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Haugesund városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 51 328 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 39 922 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 41 280 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Haugesund városában az átlagos április havi hőmérséklet 6,3 °C/43,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 16,9 °C/62,4 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 1,8 °C/35,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Haugesund városához a legközelebb eső repülőtér Haugesund (HAU) (1,09 km). További közeli repülőterek: Stord (42,27 km) Stavanger (62,94 km)

Utazás tervezése ide: Norvégia