Berlevag

2019. szept. 25.2019. szept. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Berlevag területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Nordskogveien 12b, King Crab Camp - Kite Camp és Båtsfjord Polar Hotell. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Berlevag területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Berlevag területén

18 075 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 35 396 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Berlevag városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 81 335 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 42 927 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 44 026 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Berlevag városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 5,6 °C/42,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 14,2 °C/57,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -16,2 °C/2,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Berlevag városához a legközelebb eső repülőtér Berlevåg (BVG) (3,29 km). További közeli repülőterek: Båtsfjord (35,66 km) Mehamn (49,50 km)

Utazás tervezése ide: Norvégia