Orsta / Volda Hovden

2019. okt. 21.2019. okt. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Orsta / Volda Hovden területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Scandic Ålesund, Systra Motel & Apartments Sjøholt és Sjøholt Camping. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Orsta / Volda Hovden területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Orsta / Volda Hovden területén

40 277 Ft-tól
42 177 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 35 717 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Orsta / Volda Hovden városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 46 356 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 42 557 Ft körül alakult. Ez 6%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 39 802 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Orsta / Volda Hovden városában az átlagos október havi hőmérséklet 9,1 °C/48,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 15,5 °C/59,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 1,9 °C/35,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Orsta / Volda Hovden városához a legközelebb eső repülőtér Ørsta / Volda Hovden (HOV) (2,48 km). További közeli repülőterek: Ålesund Vigra (40,00 km) Sandane (41,46 km)

Utazás tervezése ide: Norvégia