Magbon

2020. febr. 2.2020. febr. 3.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Magbon területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Maroko Bayshore Suites, Ten Sides Apartments és Koza Apartment. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Magbon területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 24 726 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Magbon városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 65 005 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 29 113 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Magbon városához a legközelebb eső repülőtér Lagos (LOS) (20,95 km).

Utazás tervezése ide: Nigéria