Ikoyi

2020. febr. 2.2020. febr. 3.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ikoyi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Masterpiece Luxury 2 Bedroom in Highbrow Ikoyi, Serene Luxury 2 Bedroom in Ikoyi és Riverside Properties Ltd. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ikoyi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ikoyi területén

86 110 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 27 109 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ikoyi városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 55 414 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 34 285 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ikoyi városához a legközelebb eső repülőtér Lagos (LOS) (19,12 km).

Utazás tervezése ide: Nigéria