Stuttgart

2019. nov. 19.2019. nov. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Stuttgart területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Wyndham Stuttgart Airport Messe, Achat Comfort Stuttgart és Arcotel Camino. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Stuttgart területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Stuttgart területén

37 689 Ft-tól
52 765 Ft-tól
87 555 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Stuttgart városáról?

9,8
Történelemrajongók
9,5
Gasztroturisták
8,2
Családos utazók
7,8
Szabadtéri programok rajongói
7,4
Zöld utazók
Tagi vélemények (72)
Federica  C.
Federica C.
2019. 05. 02.

Szép hely, Stuttgart, egy zöld város által körülvett kis város. Bármely érdekes hely vagy webhely hamarosan elérhető a nagyon hatékony tömegközlekedési szolgáltatással.

Peter Koghee
Peter KogheeAmszterdam
2017. 01. 06.

STUTTGART Ez a Stuttgart sok király lakóhelye még mindig látható a sok impozáns palotában. A múzeum szerelmesei meglátogathatják a Művészeti Múzeumot, az Állami Galériát, és nem szabad megfeledkezni a Porsche és a Mercedes Múzeumról. Továbbá, Stuttgart valóban csúcspontja a zene, a színház és a tánc szempontjából.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2016. 10. 04.

Gemany egyik legrégebbi karácsonyi piaca, szép éttermek, bárok múzeumok művészet, autók opera, színházak, kis hegyekkel körülvéve, kerékpározáshoz és túrázáshoz. A központban sok bevásárlóközpont és sok éjszakai klub közelében, de a Hohenzollencastell kb. 50 km-re délre található

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2015. 02. 21.

Stuttgart, Németország egy aranyos kisváros, ahol pár napig lóghat. Ez nem egy turisztikai célpont, de nagyon kényelmes voltam utazni Stuttgart körül. Talán azért, mert a high-end tömegközlekedési rendszere, a városi tér, a sétálóutca utca, vagy talán a történelme; Örülök, hogy láttam egy kis Stuttgartot. Szintén ha a gépjármű-történelem iránt érdeklődik, Stuttgart a legfontosabb hely, ahova el kell menni, mivel ez az, ahol mindent elkezdtek.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 32 471 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Stuttgart városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 164 286 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év november hónapjában átlagosan 35 177 Ft körül alakult. Ez 44%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 50 994 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Stuttgart városában az átlagos november havi hőmérséklet 2,6 °C/36,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 20,8 °C/69,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -4,1 °C/24,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Stuttgart városához a legközelebb eső repülőtér Stuttgart (STR) (9,90 km).

Utazás tervezése ide: Németország