Lashio

2020. febr. 29.2020. márc. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lashio területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel CS Lashio, Golden Kinnara Hotel és Lashio Power Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lashio területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lashio területén

15 925 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 10 079 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lashio városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 13 708 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 11 692 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 558 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lashio városához a legközelebb eső repülőtér Lashio (LSH) (3,71 km).

Utazás tervezése ide: Mianmar