Kyaukpyu

2020. ápr. 9.2020. ápr. 10.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kyaukpyu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Kyauk Phyu Palace Hotel, Hotel Kyauk Phyu és Kyauk Phyu Palace Resort Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kyaukpyu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 8 267 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kyaukpyu városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 707 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 12 813 Ft körül alakult. Ez 16%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 10 747 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kyaukpyu városához a legközelebb eső repülőtér Kyaukpyu (KYP) (1,71 km). További közeli repülőterek: Manaung (55,80 km) Ann (62,92 km)

Utazás tervezése ide: Mianmar

Kyaukpyu területe és vonzáskörzete