Keng Tung

2020. márc. 3.2020. márc. 4.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Keng Tung területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: HARRY'S Trekking House & Adventure Tours, Harry Trekking House és Golden World Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Keng Tung területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Keng Tung területén

15 116 Ft-tól
18 340 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 10 480 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Keng Tung városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 13 705 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 12 496 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Keng Tung városához a legközelebb eső repülőtér Keng Tung (KET) (2,53 km).

Utazás tervezése ide: Mianmar