Piedras Negras

2019. okt. 28.2019. okt. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Piedras Negras területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Quinta San Carlos Inn, Casino Casita és Maverick Inn. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Piedras Negras területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Piedras Negras területén

22 296 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 16 145 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Piedras Negras városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 831 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 17 683 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 324 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Piedras Negras városában az átlagos október havi hőmérséklet 23,8 °C/74,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 38,5 °C/101,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 6,0 °C/42,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Piedras Negras városához a legközelebb eső repülőtér Piedras Negras (PDS) (7,78 km).

Utazás tervezése ide: Mexikó