Minatitlan

2019. okt. 24.2019. okt. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Minatitlan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Privilege, Royal Auto Hotel és Hotel Cosoleacaque. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Minatitlan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Minatitlan területén

9 262 Ft-tól
9 648 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 8 104 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Minatitlan városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 13 507 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 9 262 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 616 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Minatitlan városában az átlagos október havi hőmérséklet 26,3 °C/79,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb május hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,3 °C/91,9 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 19,4 °C/66,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Minatitlan városához a legközelebb eső repülőtér Minatitlan (MTT) (13,73 km).

Utazás tervezése ide: Mexikó