Bakalalan

2020. jan. 28.2020. jan. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bakalalan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Ngimat Ayu House és Sina Rang Lemulun Homestay And Handicraft. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bakalalan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 12 556 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bakalalan városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 695 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 14 125 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bakalalan városához a legközelebb eső repülőtér Bakalalan (BKM) (1,85 km). További közeli repülőterek: Long Semado (26,05 km) Bario (37,28 km) Long Pasia (50,98 km) Long Seridan (61,26 km)

Utazás tervezése ide: Malajzia

Bakalalan területe és vonzáskörzete