Holguín

2020. febr. 25.2020. febr. 26.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Holguín területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mirador de Mayabe, Casa de Pancho és Hotel Pernik. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Holguín területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Holguín területén

22 965 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 12 893 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Holguín városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 310 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 13 296 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 666 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Holguín városához a legközelebb eső repülőtér Holguín (HOG) (12,96 km). További közeli repülőterek: Bayamo (65,96 km) Las Tunas (71,33 km)

Utazás tervezése ide: Kuba

Holguín területe és vonzáskörzete