Prishtina

2020. jan. 29.2020. jan. 30.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Prishtina területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Denis, Hotel Ora és Hotel Parlament. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Prishtina területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Prishtina területén

17 150 Ft-tól
23 261 Ft-tól
42 185 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Prishtina városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,7
Kalandvágyó utazók
8,2
Éjszakai élet rajongói
8,2
Gasztroturisták
8,2
Családos utazók
Tagi vélemények (28)
Alex Veazquez
Alex Veazquez
2019. 03. 24.

Ajánlja az összes embert, akit nagyon szeretnek, hogy segítsenek olyan szórakoztatónak lenni, hogy minden fordulóban egy kaland van, ahol rengeteg terület van, hogy megvásárolhassák azokat a területeket, amelyeknek épületei azt mondják, hogy a történelem a legjobb helyem volt, amit én mondtam a véleményemben.

2019. 01. 04.

Prishtina egy élénk város! Számos kávézó és étterem mutatja be a Balkán kulturális oldalát. A melegség és a segítőkészség jellemzi az embereket. Sajnos a gyönyörű műemlékek mellett szomorú oldal van. Sokan élnek a szegénységben a gazdasági helyzet miatt. Sok utcát és házat át kell alakítani vagy építeni. Összességében érdemes megnézni!

Enkelejda Zekaj
Enkelejda ZekajPrishtina
2015. 11. 09.

Nagyszerű lakóhely, balkáni főváros. A város tele van gheto-ban élő emberekkel, próbálva kijutni onnan művészet és építészet!

Med .
Med .
2019. 05. 09.

Kosovo is a very beautiful destination. In the evening you can do a lot. Very reasonably priced

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 11 828 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Prishtina városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 982 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 13 010 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Prishtina városában az átlagos január havi hőmérséklet -0,8 °C/30,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,1 °C/82,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -4,6 °C/23,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Prishtina városához a legközelebb eső repülőtér Pristina (PRN) (14,51 km).

Utazás tervezése ide: