Montería

2020. jan. 27.2020. jan. 28.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Montería területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Cinco Monteria, Hotel Santorini Loft és Hotel Montería Central. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Montería területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Montería területén

8 686 Ft-tól
13 424 Ft-tól
22 109 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 7 896 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Montería városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 13 424 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 9 475 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Montería városában az átlagos január havi hőmérséklet 15,0 °C/58,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 19,7 °C/67,5 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 10,3 °C/50,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Montería városához a legközelebb eső repülőtér Montería (MTR) (0,51 km). További közeli repülőterek: Arboletas (61,45 km) Covenas (74,13 km)

Utazás tervezése ide: Kolumbia