Baise

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Baise területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Home Inn, St. Fragrant Garden Hotel és Bali Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Baise területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Baise területén

7 012 Ft-tól
9 016 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 6 812 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Baise városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 816 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 8 014 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Baise városában az átlagos január havi hőmérséklet 12,8 °C/55,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,1 °C/88,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 10,3 °C/50,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Baise városához a legközelebb eső repülőtér Baise (AEB) (38,30 km).

Utazás tervezése ide: Kína