Ust-Kamenogorsk

2019. dec. 16.2019. dec. 17.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ust-Kamenogorsk területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: ApartLux on Krylova Street, Apartment Astana 16 és 3-room Apartment on Gagarin Boulevard. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ust-Kamenogorsk területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ust-Kamenogorsk területén

7 276 Ft-tól
14 356 Ft-tól
26 549 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 10 619 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ust-Kamenogorsk városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 193 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 11 013 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 210 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ust-Kamenogorsk városához a legközelebb eső repülőtér Ust-Kamenogorsk (UKK) (10,02 km).

Utazás tervezése ide: Kazahsztán