Pavlodar

2019. okt. 21.2019. okt. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Pavlodar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartment on Toraygyrov 28, Alatau Mini-Hotel és Sapsan Motel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Pavlodar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Pavlodar területén

12 195 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 5 716 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Pavlodar városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 146 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 7 241 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 527 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Pavlodar városához a legközelebb eső repülőtér Pavlodar (PWQ) (13,17 km).

Utazás tervezése ide: Kazahsztán