Balhash

2020. febr. 3.2020. febr. 4.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Balhash területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Guest House Comfort-House-Balkhash, Family és B&B Otdykh na Balkhashe. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Balhash területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 6 780 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Balhash városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 18 345 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 11 964 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Balhash városában az átlagos január havi hőmérséklet -14,2 °C/6,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,3 °C/84,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -19,0 °C/-2,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Balhash városához a legközelebb eső repülőtér Balhash (BXH) (5,17 km).

Utazás tervezése ide: Kazahsztán

Balhash területe és vonzáskörzete