North Bay

2019. dec. 19.2019. dec. 20.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által North Bay területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lakeshore Beach House, Adani Beach Retreat Bed And Breakfast és Glen Garry Motel and Cottages. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le North Bay területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák North Bay területén

23 372 Ft-tól
30 835 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 20 818 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. North Bay városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 102 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 22 782 Ft körül alakult. Ez 10%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 140 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
North Bay városában az átlagos december havi hőmérséklet -6,4 °C/20,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 25,2 °C/77,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -16,7 °C/1,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
North Bay városához a legközelebb eső repülőtér North Bay (YYB) (0,51 km).

Utazás tervezése ide: Kanada