Havre St Pierre

2020. ápr. 13.2020. ápr. 14.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Havre St Pierre területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: La Pointe Du Nord, Complexe MV és Gite Niapiskau. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Havre St Pierre területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 23 226 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Havre St Pierre városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 863 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 24 885 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 199 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Havre St Pierre városában az átlagos április havi hőmérséklet 0,2 °C/32,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,0 °C/69,8 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -16,9 °C/1,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Havre St Pierre városához a legközelebb eső repülőtér Havre St Pierre (YGV) (7,09 km). További közeli repülőterek: Port Menier (66,11 km)

Utazás tervezése ide: Kanada

Havre St Pierre területe és vonzáskörzete