Waisai

2019. okt. 31.2019. nov. 1.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Waisai területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pandawa Resort, Andau Homestay és Raja Ampat Dive Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Waisai területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Waisai területén

52 702 Ft-tól
10 274 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 8 752 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Waisai városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 300 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 12 557 Ft körül alakult. Ez 58%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 914 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Waisai városához a legközelebb eső repülőtér Marinda (RJM) (36,02 km).

Utazás tervezése ide: Indonézia