Tolitoli

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tolitoli területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Suryadi Hotel & Surya Karaoke. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tolitoli területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 6 510 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tolitoli városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 6 871 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 6 871 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 6 781 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tolitoli városához a legközelebb eső repülőtér Tolitoli (TLI) (1,07 km). További közeli repülőterek: Buol (70,27 km)

Utazás tervezése ide: Indonézia

Tolitoli területe és vonzáskörzete