Surakarta

2019. nov. 19.2019. nov. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Surakarta területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Royal Surakarta Heritage - Mgallery Collection, Best Western Premier Solo Baru és Alila Solo. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Surakarta területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Surakarta területén

6 244 Ft-tól
16 780 Ft-tól
9 756 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 5 073 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Surakarta városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 6 634 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év november hónapjában átlagosan 5 463 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 5 529 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Surakarta városához a legközelebb eső repülőtér Surakarta (SOC) (8,66 km). További közeli repülőterek: Yogyakarta (49,25 km)

Utazás tervezése ide: Indonézia