Sabang

2019. szept. 29.2019. szept. 30.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sabang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Casa Nemo Beach Resort & Spa, Wisma Teuku Umar Hotel és Grand Arabia Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sabang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sabang területén

4 722 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 6 800 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sabang városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 7 933 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 8 689 Ft körül alakult. Ez 16%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 273 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sabang városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 26,3 °C/79,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,2 °C/88,2 °F körüli. A leghidegebb hónap december szokott lenni a maga 21,5 °C/70,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Sabang városához a legközelebb eső repülőtér Sabang (SBG) (38,13 km). További közeli repülőterek: Banda Aceh (42,81 km)

Utazás tervezése ide: Indonézia