Pangkalpinang

2019. dec. 23.2019. dec. 24.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Pangkalpinang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Oyo 923 Penginapan Balai Sultan, Yasmin Hotel Pangkal Pinang és Sun Hotel Pangkalpinang. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Pangkalpinang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Pangkalpinang területén

13 437 Ft-tól
19 760 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 7 114 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Pangkalpinang városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 197 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 9 485 Ft körül alakult. Ez 32%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 581 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Pangkalpinang városában az átlagos december havi hőmérséklet 25,6 °C/78,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,2 °C/86,4 °F körüli. A leghidegebb hónap április szokott lenni a maga 22,3 °C/72,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Pangkalpinang városához a legközelebb eső repülőtér Pangkalpinang (PGK) (7,84 km).

Utazás tervezése ide: Indonézia