Palopo

2019. aug. 25.2019. aug. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Palopo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sugi House, Se'pon Homestay és Wisma Monton. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Palopo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Palopo területén

26 Ft-tól
30 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 3 198 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Palopo városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 528 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 5 330 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 5 686 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Palopo városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 26,3 °C/79,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb november hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,9 °C/91,2 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 22,0 °C/71,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Palopo városához a legközelebb eső repülőtér Lagaligo (LLO) (11,57 km). További közeli repülőterek: Tana Toraja (56,50 km) Masamba (74,85 km)

Utazás tervezése ide: Indonézia