Kupang

2019. júl. 23.2019. júl. 24.

2 vendég - 1 szoba

Fly Stay Save + A nálunk foglalt repülőjegy szálláskedvezményt érhet. Juhé!
Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kupang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Astiti, Swiss-Belinn Kristal Kupang és Amaris Hotel Kupang. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kupang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kupang területén

7 232 Ft-tól
11 210 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Kupang városáról?

9,8
Hátizsákosok
Tagi vélemények (6)
Child of Bohemia
Child of BohemiaFokváros
2018. 12. 28.

I spend in this town few days as I were waiting for a boat to depart to another island. The are crocodiles by the beach, therefore we didn't even went to the water. In the town by itself there is not much to do.

Daniel Wibisono
Daniel Wibisono
2017. 01. 06.

Have a lot of beautiful beach...and for all of ma friends on FB who's want make investment in Indonesia...i'll suggesting the City of Kupang, Indonesia...just contact me and i'll give u the great opportunities on Kupang...

Ahmad Rifai
Ahmad RifaiSurakarta, Indonesia
2014. 10. 21.

The rocky beaches; the fish paradise

Rodney Stoll
Rodney StollWarrnambool
2013. 03. 23.

3 days there , interesting time

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 5 786 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kupang városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 6 871 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év július hónapjában átlagosan 6 509 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 6 208 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kupang városában az átlagos július havi hőmérséklet 26,0 °C/78,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb november hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,9 °C/87,6 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 22,1 °C/71,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Kupang városához a legközelebb eső repülőtér Kupang (KOE) (7,25 km).

Utazás tervezése ide: Indonézia