Padalarang

2021. máj. 13.2021. máj. 14.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Padalarang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartment The Edge Maulina, Villa Roemi és Meloh Cafe & Tents. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Padalarang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Padalarang területén

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 6 236 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Padalarang városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 978 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év május hónapjában átlagosan 8 315 Ft körül alakult. Ez 9%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 553 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Padalarang városához a legközelebb eső repülőtér Bandung (BDO) (,12,37, km).

Utazás tervezése ide: Indonézia

Padalarang területe és vonzáskörzete