Dzsamnagar

2019. szept. 1.2019. szept. 2.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dzsamnagar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Van Vihar The Tree Resort, Hotel Royal Stay és Hotel Trimurti. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dzsamnagar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dzsamnagar területén

2 586 Ft-tól
6 012 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 4 712 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dzsamnagar városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 11 598 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 9 424 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 578 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dzsamnagar városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 16,1 °C/60,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb május hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 20,8 °C/69,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 12,6 °C/54,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Dzsamnagar városához a legközelebb eső repülőtér Dzsamnagar (JGA) (4,58 km). További közeli repülőterek: Kandla (71,11 km)

Utazás tervezése ide: India