Bhatinda

2019. dec. 22.2019. dec. 23.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bhatinda területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Satyam, Hotel Taj és Hotel New Light. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bhatinda területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bhatinda területén

5 926 Ft-tól
10 074 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 4 740 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bhatinda városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 481 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 7 901 Ft körül alakult. Ez 9%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 177 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bhatinda városában az átlagos december havi hőmérséklet 13,3 °C/55,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb szeptember hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,3 °C/86,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 4,8 °C/40,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bhatinda városához a legközelebb eső repülőtér Bhatinda (BUP) (4,04 km).

Utazás tervezése ide: India