Palaíkastron

2019. nov. 21.2019. nov. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Palaíkastron területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Haus Eva, Schoner Blick és Villa Aiolos. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Palaíkastron területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Palaíkastron területén

19 695 Ft-tól

GYIK

Palaíkastron városában az átlagos november havi hőmérséklet 16,7 °C/62,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,2 °C/84,6 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 8,2 °C/46,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Palaíkastron városához a legközelebb eső repülőtér Sitia (JSH) (12,74 km). További közeli repülőterek: Kászosz-sziget (64,98 km)

Utazás tervezése ide: Görögország