Sumburgh

2019. dec. 22.2019. dec. 23.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sumburgh területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Nort Bode Apartments, Nort Bode Apartments és Da Roost. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sumburgh területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sumburgh területén

28 363 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 31 515 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sumburgh városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 39 394 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 35 060 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sumburgh városában az átlagos december havi hőmérséklet 4,7 °C/40,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 15,1 °C/59,2 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 2,2 °C/36,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Sumburgh városához a legközelebb eső repülőtér Sumburgh Shetland (LSI) (1,70 km). További közeli repülőterek: Sumburgh Lerwick / Tingwall (36,24 km) Fair Isle (46,10 km) Papa Stour (55,11 km) Foula (55,58 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Királyság